Advertisement

Rayman Origins screenshot-ok és részletek

2011. június 02.
3.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Friss képernyőfotókkal lettünk gazdagabbak a Rayman sorozat újabb tagjából.

Ez egyfajta újraindítása lesz a franchise-nak, visszatérve a jó öreg 2D-s grafikához, persze a kor követelményeihez igazítva. A játék engine-je 1080p HD felbontást lesz képes megjeleníteni. A történet az Álmok Tisztásán játszódik, ezt a világot a Buborék Álmodó hozta létre, pusztán képzeletének erejével. A sztori folyamán visszaköszönnek majd az első részből ismerős szereplők, mint pl. Moskito, Betilla, a tündér és az Electoon-ok.

Az Álmodónak hirtelen rémálmai támadnak, ami sötét dolgokat hoz létre a világban, és az Electoon-okat gonosz Darktoon-okká változtatja.Természetesen Rayman lesz az, aki rendet tehet, és visszaállíthatja a Tisztást eredeti állapotába. Persze hűséges és gyáva segítőnk, Globox is mellénk szegődik majd. A játékban 12 különböző környezet lesz, más-más témára alapozva. Jó mókának ígérkezik még a négyjátékos kooperatív mód, ahol a négy szereplő segítheti egymást a maga képességeivel. A játék idén érkezik, Xbox 360-ra és PS3-ra.


Rayman Origins screenshot-ok és részletek - 2. képRayman Origins screenshot-ok és részletek - 3. képRayman Origins screenshot-ok és részletek - 4. képRayman Origins screenshot-ok és részletek - 5. kép

1 hozzászólás

totyak

9 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nagyon jó játék, kis aranyos rajzolt figurákkal. Bárki eltölthet vele pár élvezetes órát.

válasz erre
Rayman Origins
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja