Raven Squad: gamescom 2009 gamelay videók

2009. augusztus 21.
2.9241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
AZ FPS és az RTS stílus keverése nem egy spanyolviasz szintű elképzelés, viszont bármennyire is hangzik jól ez a turmix, sajnos tökéleteshez közeli állapotban még senkinek sem sikerült kiviteleznie egy játékén belül.

A Raven Squad fejlesztői viszont most ezért indulnak harcba, és egyre jobban úgy tűnik, hogy nem eredménytelenül. Aki komolyabban is kételkedne az állítás igazában, az nyugodtan tekintse meg a Kölnben is bemutatkozó játék gameplay videóját, amely két részletre szabdalva ugyan, de egy nagy egészet alkot.

A Raven Squad, mint fentebb is elhangzott, egy FPS/RTS keverék lesz, az ember mégsem lesz rákényszerítve arra, hogy mindkét stílus elemeit használja. Ha akarjuk csak így, vagy csak úgy is végigjátszhatjuk a játékot, de nyilván a legélvezetesebb a két stílus keveredésekor lesz a program. A frissen befutott videókon sajnos a stratégia részéből nem sok mutatkozik meg a játéknak, az FPS akció oldala viszont majdhogynem kiválóan, így aki főleg erre kíváncsi, az semmiképpen se hagyja ki a megnézésüket.

#tv#

#tv2#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja