Rajzfilmes kedvcsinálót kapott a Ghost Recon Breakpoint

2019. augusztus 30.
2.9911
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei ősz egyik nagy durranásának ígérkezik a Ubisoft fejlesztésében készülődő Ghost Recon Breakpoint, amihez a franciák most egy kifejezetten különös kedvcsinálót hoztak tető alá, rajzfilmes stílusjegyekkel a főszerepben.

Az alábbi videó alapját ugyanis bár egy halálosan komoly trailer adja, benne a játék ismert karakterével és sajátosságával, de a helyzet a több részre osztott bemutatón csakhamar megváltozik, amikor a Disney rajzfilmjeire hajazó sajátosságok jelennek meg mindenhol a képsorokon, felidézve előttünk gyermekkorunk legszebb meséit, a Piroska és a farkastól kezdve a Három kismalacig bezárólag.

Kreativitásból jeles, és őszintén reméljük, hogy ez a kreativitás megmarad az alapjátékban is, a Ghost Recon Breakpoint megjelenése ugyanis már nincs túl messze, a nagy premierre október 4-én számíthatunk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 hónapja, 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

11 hónapja, 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tuhajohn

11 hónapja, 1 hete

Ezt promózhassák bármivel úgyis unalmas sz*r lesz, ami leköt valakit 6 óráig utána jön a tipikus ubisoftos önismétlés. Szinte az összes játékuk egy kaptafára épül.

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete

Fú de hitvány munka ez.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 1 hete

Hát ez.... ****.

válasz erre
Ghost Recon Breakpoint
18.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt