Rajongók készítik el a PlayStation 3-as Tales of Vesperia angolosítását

2011. január 04.
1.9871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Örömteli hírekkel indította a mai nap reggelét a Namco brigádja, akik egy érdekes húzással vették el a Tales-sorozat fanatikusainak a kedvét a tavalyi esztendőben, történt ugyanis, hogy a széria egyik legutóbbi darabja, avagy a Tales of Vesperia még 2008 augusztusában megjelent angolul, de csak és kizárólag Xbox 360 konzolokra.

A Sony szörnyetegével rendelkező játékosok ugyan várták, hogy megjelenjen saját rendszereikre is a program, azonban ez csak nem akart megtörténni, így erre a platformra hivatalosan csak japán nyelvű verzió létezik.

Néhány lelkes fanatikus azonban úgy gondolta, hogy nem hagyja annyiban ezt a tarthatatlan állapotot, és ha az illetékesek nem, majd ők nekiállnak lefordítani a játékot. A munkálatokat megkezdték, és jelentették a Namco csapatának is, akik örömmel vették tudomásul, hogy léteznek ilyen die-hard rajongók, éppen ezért a cég minden támogatást megad nekik azért, hogy sikerüljön nyélbe ütniük a projektet, amit minden játékos letölthet majd elkészülte után egy patch képében. Így tehát nyugodtan vásároljuk meg a játék japán változatait, hamarosan ugyanis érthető nyelvűvé tehetjük a kicsikét, csak várjunk türelemmel.
1 hozzászólás

marco

14 éve, 5 hónapja és 10 napja

Ez példátlan!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja