Rajongók indítottak Kickstarter-kampányt a Life is Strange folytatásáért

2016. április 05.
2.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Dontnod Entertainment csapata soha nem zárkózott el attól, hogy folytatással gyarapítsa a Life is Strange című kalandjátékot, a rajongók mégis úgy gondolták, hogy nyomatékosítják a csapat felé ezzel kapcsolatos igényeiket.

Ennek megfelelően egy Kate Marsh nevű hölgy úgy gondolta, hogy külön Kickstarter-kampányt indít annak érdekében, hogy egyrészt felhívja a stúdió figyelmét a folytatás fontosságára, másrészt pedig az összegyűlt pénzzel támogassa meg a srácokat.

Mivel azonban ez ebben a formában messze nem tekinthető hivatalosnak - más nevében ugyanis nem gyűjtünk pénzt -, ezért a kampány alig az indulást követően azonnal visszahívásra került, de egyik célját talán így is elérte, ezáltal felhívta a készítők figyelmét arra, hogy itt az ideje a második évad érkezésének. Ti örülnétek neki?
Life is Strange című kalandjátékot, a rajongók mégis úgy gondolták, hogy nyomatékosítják a csapat felé ezzel kapcsolatos igényeiket.'>
5 hozzászólás

totyak

8 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nagyon szerettem a játékot, de szerintem ez úgy kerek, ahogy van, kár lenne belepiszkálni. Izzadtságszagú lenne az egész.

válasz erre

kylx

8 éve, 8 hónapja és 24 napja

Csak nehogy úgy járjanak, mint a Star Citizen... 100 millánál több összejön, de a végleges dátumról még mindig nem tudni semmi konkrétat.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 8 hónapja és 24 napja

Elvileg tervezték hogy folytatják. Azt nem tudom hogy mikor, de lesz.
Be kéne szerválnom a gyűjtőit. Szuper lenne a polcomon. mosolygó smiley

válasz erre

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 24 napja

Még szép, hogy örülnénk neki röhögő smiley Remélem sikerült a tudomásukra hozni röhögő smiley

válasz erre

iPet

8 éve, 8 hónapja és 25 napja

Nem csodálom, az utóbbi idők egyik legjobb kalandjátéka volt, zseniális hangulattal. Gyűjtőiben fenn is van a polcomon mosolygó smiley

válasz erre
Life is Strange
7.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja