Rajongói alkotás mutatja meg, milyen lenne Geralt a Cyberpunk 2077-ben

2019. május 13.
4.3071
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár szinte biztosak vagyunk abban, hogy a CD Projekt RED csapata gondoskodik róla, hogy legalább néhány easter egg részeként a The Witcher-sorozat megidézésre kerüljön a Cyberpunk 2077-ben, de túl direkt megoldásokra azért nem számítunk.

Emiatt nevezhető gyakorlatilag unikumnak az a rajongói alkotás, mely Kazaki360 munkájaként azt hivatott megmutatni, hogy ha Geralt bekerülne a Cyberpunk 2077 világába, akkor az milyen formában is valósulhatna meg.

Mint az Instagramra feltöltött fotón látható, Geralt nemcsak a megjelenését, hanem a medáljait és egyéb motívumait tekintve egyaránt megmaradna gyökereinél a cyberpunk világban, és bár lehetett volna ennél merészebb dolgokban is gondolkozni, de kiindulási alapnak ez sem rossz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?...I was late... the person I was supposed to protect was dead on he sidewalk and the police were coming, it had all been a trap. My medallion started to shine, someone was behind me. Quickly unholstered my weapon and shouted: Show yourself!? My fanart crossover of Geralt of Rivia and Cyberpunk 2077. #cyberpunk #cyberpunk2077 #geralt #geraltofrivia #thewitcher #fanart #videogames #knklfanart #digitalart #digitalillustration #digitaldrawing #digitalartist

Kazaki (@kazaki360) által megosztott bejegyzés,

2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 hónapja, 3 hete és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Mordorer

5 hónapja, 3 hete és 2 napja

Aha, hát az igen.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaWickedSick profiljawazko profiljamarco profiljaImperator profiljaNozomi profiljaStarjumper profiljagery1113 profilja