Raiden is csatlakozik az Injustice 2 bunyósai közé

2017. szeptember 18.
5.0231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár tucatjával tudnánk sorolni azokat a karaktereket a DC univerzumból, akiket nagyon szívesen viszontlátnánk az Injustice 2 harcosai között, azonban a Netherrealm Studios csapata érthetetlen okokból mégis a Mortal Kombat-sorozathoz nyúlt a következő bunyóssal.

Kiderült ugyanis, hogy az Injustice 2 következő új karaktere a Villámok Isteneként is emlegetett Raiden lesz a Mortal Kombat-szériából, aki egyébként a Fighter Pack 2 kiegészítő részeként bukkanhat majd fel idén októberben.

Raiden egyébiránt nem az első Mortal Kombatból átvett karakter, hiszen korábban már Sub-Zero is megjelent hozzá, ami szép és jó, de velük már sok ezerszer bunyózhattunk az anyasorozatban, ellenben rengeteg DC karaktert még soha nem láthattunk viszont videojátékban. Ez a mi bánatunk annak ellenére, hogy örülünk a hírnek...

Nézd nagyban ezt a videót!



Injustice 2 harcosai között, azonban a Netherrealm Studios csapata érthetetlen okokból mégis a Mortal Kombat-sorozathoz nyúlt a következő bunyóssal.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 2 napja

Egyszerűbb lenne a komplett MK karakterlistát berakni, úgyis egy brand a két játék. Persze akkor nem lehetne ugyanazt a játékot kétszer eladni különböző karakterekkel.

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja