Rage: Hamarosan friss információk áradnak ránk

2009. július 12.
2.9011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Alaposan el kellene gondolkodnunk a válaszon, ha valaki azt a kérdést szegezné nekünk, hogy mikor kaptunk utoljára lényegi információkat az id Software legifjabb gyermekéről, a RAGE-ről.

A fejlesztők gyanúsan nagy csendben dolgoznak, bár nemrégiben, az id felvásárlása kapcsán megszólaltak, és tisztázták, hogy továbbra is az Electronic Arts fogja a produktum körüli kiadási feladatokat ellátni, de a munkapadon lévő játékról egy szót sem ejtettek. A jelek szerint vége a hosszas hallgatásnak, ugyanis a világszerte ismert Game Informer magazin közzétette az augusztusi számának címlapját, amelyen egy hatalmas RAGE felirat üdvözli a nézőket.

A mellékelt közlemény csábító dolgokkal veszi rá az embereket a vásárlásra, ugyanis tonnányi friss, eddig nem publikált anyagot, számos részletet a játékmenetről és screenshotok tucatjait ígéri. Izgalmasan hangzik. Hazánkban ugyan nem könnyű beszerezni ezt az újságot, de biztosak lehettek benne, hogy a megjelenése után néhány órával fent lesznek a szkenek az interneten, amelyek villámgyorsan fognak eljutni a játék iránt érdeklődő személyekhez, köztük - reményeink szerint rajtunk keresztül - hozzátok is. Addig is kitartás, már nem kell sokat aludni, hogy a poszt-apokaliptikus FPS-autóverseny felfedje eddig ügyesen rejtegetett bájait.

Rage: Hamarosan friss információk áradnak ránk - 2. kép

RAGE-ről.'>
nincs még hozzászólás

RAGE
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja