RAGE, Skyrim és Prey 2 a Bethesda gamescom felhozatalában

2011. július 25.
2.2441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem marad ki a kölni gamescom kiállítás mókájából a Bethesda csapata, akik viszonylag csendben vészelték át az E3-at és a szinte csak órákkal ezelőtt véget ért ComicCon expót, így Európa legnagyobb videojátékos összejövetelén reményeink szerint valamiféle komolyabb bejelentéssel fognak berobbanni.

Bár nem új videojáték leleplezését várjuk a srácoktól - egy újabb Fallout-nak azért biztosan mindenki örülne -, mi beérnénk egy Prey 2 megjelenési dátummal és néhány más projektet prezentáló tömörebb gameplay videóval is.

Hogy pontosan mit tervez a Bethesda, azt nem tudjuk, a publikus részéről viszont már értesültünk. Az illetékesek ugyanis bejelentették, hogy a rendezvényen biztosan ott lesz, méghozzá már játszható formában is a RAGE, de megtekinthetünk néhány friss felvételt a The Elder Scrolls V: Skyrim-ról és a Prey 2-ről is. A Skyrim - bár továbbra is novemberi megjelenés tartozik hozzá - sajnálatos módon még mindig nem lesz kipróbálható a kölni expón, ami meglehetősen baljós előjeleket vetít az imént említett premier időpontjára.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 3 napja

Doom 4 -et a népnek már na!

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 3 napja

Pedig a Skyrimre vagyok a legkíváncsibb...

válasz erre
RAGE
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja