Rad címmel őrült poszt-apokaliptikus akció-RPG-t készít a Double Fine Productions

2019. március 22.
4.1381
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Double Fine Productions munkatársai bejelentették legújabb videojátékukat, melyet a Bandai Namco gondoz majd kiadóként, a Rad címet kapott újdonság pedig már az első trailer alapján is egy igazi őrültségnek tűnik.

Persze pozitív értelemben, az akció-szerepjátékok kategóriáját erősítő, izometrikus nézetből átélhető alkotásban ugyanis egy poszt-apokaliptikus világot, Fallow univerzumát ismerhetjük majd meg, a főszerepben egy mutáns tinédzserrel, aki szeretné visszaállítani egy kicsit a bolygó eredeti arcát, csakhogy ez egyáltalán nem lesz valami könnyű feladat.

A cél érdekében ugyanis a legkülönfélébb szörnyetegekkel kell megküzdenünk az oldalán, miközben lehetőségünk nyílik mutálódni és extra képességeket magunkra aggatni a cél érdekében. A Rad várhatóan még az idén nyáron megjelenik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 2 hete

Király game lesz!

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 2 hete

Ez rohadt jó!

válasz erre
Rad
6.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaGargameth profiljaStarjumper profiljaNeurotic profiljaTidus profiljagery1113 profiljasoami profiljakylx profiljaRobi022 profilja