RACE Pro: Tova gördült

2009. január 26.
2.0981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem az első eset, de most már remélhetőleg az utolsó alkalom, hogy az Atari gondozásában megjelenő RACE Pro késéséről kell számot adnunk.

A SimBin szuper realisztikus versenyszimulátora még tavaly ősszel robogott volna be a gyakorlati köztudatba, ám a kiadása átcsúszott idénre. A következő bejelentésből kiderült, hogy február közepén, pontosabban tizenharmadikán landol a kiskereskedelmi egységekben a korong.

Nos, az Atari tovább táncol az idegeken és megtoldotta egy újabb héttel a megjelenésig hátralévő időt, a mai napon kitűzött dátum február huszadika. A kőbe vésett frázist már érthető okokból nem merjük ellőni, de úgy fest, ennél tovább valóban nem halogatják a kiadását.

A RACE Pro egy hardcore versenyszimulátorként teszi le névjegyét az asztalra, a PC-s körökben jól ismert SimBin stúdió segedelmével. Valódi versenypályák, vadító autócsodák és meghökkentően valósághű vezetési élmény, ezeket ígérte korábban a nagy szájhős marketing gépezet.

A játék kizárólag Xbox 360 konzolon fog megjelenni, az újabb értesüléseink szerint tehát február 20.-án.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 16 napja

kem,enyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
meglepődött smileyröhögő smileymenő smileymosolygó smileyszomorú smileymeglepett smileynyelvnyújtó smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
DNS profiljaBotyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja