RACE Pro: Tovább késik, de ezúttal dátumozták

2008. december 22.
1.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tovább késlekedik a SimBin csapatának Xbox 360 exkluzív versenyszimulátora, a RACE Pro, amely eredetileg még idén, év vége előtt bemutatkozott volna a publikum előtt.

A közelmúltban hírül adtuk, hogy módosult a menetrend és az újonnan kitűzött megjelenési dátum jövő januárra csúszik át, viszont karácsony előttre ígértek egy ingyenes demó verziót. Sajnos ez utóbbi sem realizálódik már idén, a próbakört is átcsúsztatták 2009 elejére.

A vérbeli szimulátor rajongók újabb, potenciális kedvence a RACE Pro végre pontos és véglegesnek tűnő megjelenési dátumot kapott, amely február 13.-át célozza meg. A svéd illetőségű SimBin stúdió művét négy nappal korábban vehetik kézhez az európai vásárlók, mint az észak-amerikaiak, hiszen arrafelé csak 17-én áll rajtkockára a produktum.

A demót természetesen a teljes verzió késésének ténye is hátráltatja, így karácsony előtt már biztosan nem tölthetik az Xbox 360 tulajdonosok a LIVE-ról, viszont január végétől érdemes vadászni rá, akkortájt érkezik meg az ingyenes próba verzió, melynek pontos tartalmáról jelenleg semmi biztosat sem tudunk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaKisember001 profilja