RACE Pro: Késni fog, viszont jön a demó

2008. szeptember 15.
2.3171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Atari és a SimBin közös versenyszimulátora már biztosan nem fog idén megjelenni, tudtuk meg a mai nap folyamán.

Mostanáig úgy volt, hogy még 2008 végén a polcokra pattintják, de ez kútba fulladt, bár késni sokat nem fog, hiszen az új, előirányozott dátum 2009 januárjában állapodik meg. Pár nappal ezelőtt Henrik Roos kinyilatkozta a saját és a csapat meglátását, mely szerint a RACE Pro minden idők legrealisztikusabb versenyszimulátora lesz.

Ez így remekül hangzik, nem kevesen vártak egy ilyen jellegű/volumenű alkotást a redmondiak konzoljára és láss csodát, érkezik az, csak a vártnál egy kicsivel később, ami ebben a generációban bőven belefér, mondhatnám megszokott, mindennapos jelenség. De, hogy ezt a hűvös, esős napot ne csak rosszhírekkel rontsuk tovább, dobunk egy szívderítőbb információt is az éterbe.

A RACE Pro nem jön ugyan a beígért időpontban, viszont cserébe kapunk egy ingyenesen tölthető demó verziót az Xbox LIVE-ra, valamikor karácsony előtt. Ez kiváló alkalom lesz arra, hogy a nagy szavakat létező valójában is levizsgáztassuk, mielőtt egy jól összerakott reklám dumának bedőlve pakolnánk kosárba.

A RACE Pro kizárólag Xbox 360-ra jelenik meg, az új dátum szerint jövő januárban.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

A késést kicsit kompenzálja az a demo kiadás, mégsem hagyták a játékosokat slamasztikában a készítők.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja