Quantum Break: nézd végig döntéseid következményeit a filmsorozatban

2014. január 15.
1.5441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Mint azt a Remedy korábbi nyilatkozataiból már jól tudjuk, a Quantum Break játékszekvenciái szorosan összekapcsolódnak az élőszereplős sorozattal, sőt mi több a sorozatban szembesülhetünk igazán a játék során hozott döntéseink következményeivel.

Matias Myllyrinne (Remedy Entertainment CEO) szerint a Quantum Break nem egy szokványos tripla-A kategóriás cím lesz, a csapat ugyanis gondolt egy merészet, és úgy döntött, hogy a játék mellett teljes hosszúságú HD filmepizódokat is végig kell néznünk az egyes fejezetek végén.

A fejezetek végén a történet antihőse felett vehetjük át az irányítást, ő rendelkezik a legerősebb időmanipulációs képességgel a szereplők közül, így döntéseinek komoly következményei lesznek a sztori alakulására.

A Quantum Break során tehát fontos szerepet kapnak a döntéseink, amelyek utóhatásait a kapcsolódó 40-45 perc hosszúságú sorozatepizódokból ismerhetjük meg.
Quantum Break játékszekvenciái szorosan összekapcsolódnak az élőszereplős sorozattal, sőt mi több a sorozatban szembesülhetünk igazán a játék során hozott döntéseink következményeivel.'>
4 hozzászólás

Neurotic

11 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ha jó lesz a kivitelezés akkor lehet belőle valami, de félő, hogy elég visszásan is elsülhet. Egy jó játék fejlesztése elég sok pénzt felemészt, egy jó sorozaté szintén. Na most gondolom senki nem akarja pénztemetőnek használni a projektet, viszont ha a 40-45 perces epizódokat és a játékot is színvonalasra akarják csinálni, rendes sztorival akkor az bizony nem lesz kis meló. Szóval esélyes, hogy ha ezek már jó középszerűre is sikerülnek már örülhetünk, de talán jobb lesz ... drukkolok nekik.

válasz erre

Yanez

11 éve, 1 hónapja és 1 napja

Merész, nagyon merész!

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 1 napja

Remélem a Skip gombot elfelejtik belerakni, úgy lesz az igazi a dolog röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 1 napja

Mekkora ötlet! meglepett smiley

válasz erre
Quantum Break
6.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja