Quantum Dot technológiás gamer monitorokat mutatott be az Acer

2017. április 27.
2.8361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Acer mostanság nem sok újdonságot mutatott be, aminek meg is volt az oka, hiszen a vállalat a nemrég megtartott bemutatójára tartogatta az új termékeit, melyek között bizony játékosoknak szánt megoldások is szép számmal akadtak.

A gamerek számára legérdekesebb talán a Predator szériás monitorok bővülése lehet, hiszen Quantum Dot technológiás újdonságokról van szó. A 27 hüvelykes Predator X27 4K felbontást, 4ms-os válaszidőt és 144Hz-es képfrissítést kínál G-SYNC technológiával, a hosszú játékok utáni filmezést pedig a HDR technológia teheti még jobbá.

A Predator Z271UV az ívelt monitorok piacát erősíti majd, a felbontás terén "csak" WQHD-t kapunk, de felszerelték a már korábban bemutatott szemkövetős technológiával. Az akár 165Hz-es képfrissítés és az 1ms-os válaszidő remek páros, a vékony kávás kialakítás pedig akkor lehet igazán hasznos, ha több monitort teszünk egymás mellé.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Gyönyörű, de olyan csillagászati ára lesz hogy inkább jobb hogy nem tudom.

válasz erre

kpal

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Acer prredator is jó a 240Hz-vel igaz csak győzni kell vga-val.

válasz erre

totyak

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Ezek már igazán komoly monitorok, főleg az X27 tetszik. Nem tetszenek a hajlított kijelzők, hiába jobb annak a válaszideje. 4ms, vagy 1ms, szerintem nem oszt már. Mint ahogy a plusz képfrissítés sem. 27 col mondjuk nem kicsi darab, kell neki a hely.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaManiac profiljaWickedSick profiljawazko profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaNeurotic profilja