Quantum Dot technológiás gamer monitorokat mutatott be az Acer

2017. április 27.
2.8051
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Acer mostanság nem sok újdonságot mutatott be, aminek meg is volt az oka, hiszen a vállalat a nemrég megtartott bemutatójára tartogatta az új termékeit, melyek között bizony játékosoknak szánt megoldások is szép számmal akadtak.
 

A gamerek számára legérdekesebb talán a Predator szériás monitorok bővülése lehet, hiszen Quantum Dot technológiás újdonságokról van szó. A 27 hüvelykes Predator X27 4K felbontást, 4ms-os válaszidőt és 144Hz-es képfrissítést kínál G-SYNC technológiával, a hosszú játékok utáni filmezést pedig a HDR technológia teheti még jobbá.

A Predator Z271UV az ívelt monitorok piacát erősíti majd, a felbontás terén "csak" WQHD-t kapunk, de felszerelték a már korábban bemutatott szemkövetős technológiával. Az akár 165Hz-es képfrissítés és az 1ms-os válaszidő remek páros, a vékony kávás kialakítás pedig akkor lehet igazán hasznos, ha több monitort teszünk egymás mellé.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Gyönyörű, de olyan csillagászati ára lesz hogy inkább jobb hogy nem tudom.

válasz erre

kpal

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Acer prredator is jó a 240Hz-vel igaz csak győzni kell vga-val.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ezek már igazán komoly monitorok, főleg az X27 tetszik. Nem tetszenek a hajlított kijelzők, hiába jobb annak a válaszideje. 4ms, vagy 1ms, szerintem nem oszt már. Mint ahogy a plusz képfrissítés sem. 27 col mondjuk nem kicsi darab, kell neki a hely.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaHellblade profiljamarco profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaiPet profiljaiPet profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaManiac profiljakylx profilja