Quan Chi a Mortal Kombat X karakterei között

2014. október 02.
2.9451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Goro után újabb karaktert üdvözölhetünk a Mortal Kombat X berkeiben, a játékot fejlesztő NetherRealms ugyanis lerántotta a leplet a legújabb karakterről, akivel jövő áprilisban zúzhatjuk a többieket.

Ez a karakter nem más, mint Quan Chi, a mágus. Ereje abból áll, hogy tűzlabdákat és más mágikus lövedékeket dobál ellenségeire, de erejét felhasználhatja még különböző bestiák megidézésére is.

Repertoárjának talán egyik legjobb és leghasznosabb eleme, hogy képes portálokat megnyitva ellenfeleit megtámadni. A karakter először az N64-es Mythologies: Sub-Zero című játékban jelent meg főellenségként, utána a Mortal Kombat 4-ben köszönthettük újra. Az alábbi videóban pedig megnézhetitek, hogyan intézi el Kanót.

#tv#
Mortal Kombat X berkeiben, a játékot fejlesztő NetherRealms ugyanis lerántotta a leplet a legújabb karakterről, akivel jövő áprilisban zúzhatjuk a többieket.'>
3 hozzászólás

juhaszandor

10 éve, 4 hónapja és 12 napja

Na már úgy kezdődik, hogy imba lóval érkezik röhögő smiley Fejeléssel küldi a lövedékeit a sorcererröhögő smileyD a warlock kemény, az tetszik nagyon.

válasz erre

Ravor

10 éve, 4 hónapja és 12 napja

Kis aranyosröhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 12 napja

Legalább tovább bővült az ismerős karakterek listája.

válasz erre
Mortal Kombat X
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja