Quake Live: Holnaptól szabad préda

2009. február 23.
2.0741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Öregebb (pardon, idősebb) játékosok kétlem, hogy kimaradtak volna a Quake 3 nevű játék jóságából, hiszen anno forradalminak számított, ha szóba került a multiplayer játékmenet (a Team Arena ugyebár).

Az id Software most szeretné újra feleleveníteni a régi emlékeket, hiszen Quake Live néven elkészítették a játék egy böngészőből induló, de teljes képernyőn futó változatát, aminek a mai napig tartott a zárt béta tesztje. Holnap viszont történelmi pont következik, hiszen a Quake Live kapui mindenki előtt megnyílnak.

Természetesen a srácok nem teljes egészében a Quake 3-at mintázták le, de az alapok nagy vonalakban ugyan azok lesznek, a játékmenet pedig kifejezetten multiplayer csatákra lesz kiélezve. Így, aki szeretne egy kicsit nosztalgiázni, bátran keresse fel a lenti linken elérhető weboldalt, amin regisztrálva holnap már zúzhat is a pályákon. Gépigény nincs, újdonság szintén semmi, viszont nosztalgia van, túl sok is. Holnap találkozunk a csatatereken, aki szerette a Quake 3-at multiplayerben, az ne habozzon adni egy esélyt a Quake Live-nak.

Quake Live
3 hozzászólás

kpal

9 éve, 10 hónapja és 25 napja

Én sok sok év után mostanában kezdtem el újra játszani , igaz csak ritkán de nagyon király. kacsintó smiley

válasz erre

Maniac

16 éve, 4 hónapja és 23 napja

Máris javítottam a linket, tegnap még az működött, ami eredetileg fent volt... Mától elvileg ez... Próbáld meg...kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 23 napja

Forbidden! Valami 5let kedves Maniac?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja