Quake Champions: bemutatkozott Slash, a görkorcsolyás harcos

2017. április 05.
3.6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az id Software és a Bethesda bemutatott nekünk egy friss Quake Champions trailert, amelynek középpontjába ismételten egy új karakter, név szerint Slash került, akiről eddig a legtöbbünknek a Guns n Roses bongyor gitárosa jutott az eszébe.

Ezután azonban a Quake Champions vagány kis csajszija is bele fog tartozni ebbe a körbe, lévén a játékhoz ezen a néven bemutatkozott új hős egy igazán belevaló harcos lesz, aki görkorcsolyával a lábán osztja majd az áldást, sőt mi több, a középső ujját is meg tudja mutatni másoknak.

Slash egyébiránt a Plasma Trail nevű aktív képesség mellett a Crouch Slide nevű passzív tulajdonságot is felvonultatja majd, de hogy mégis mik is ezek, azt az alábbi kedvcsinálóból máris kiderítheted.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Neurotic

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

Mi ez a sok negativitás srácok? Minden Quake Champions cikk alatt megy a rinya. Én személy szerint nagyon várom ezt a gamet. A grafika miatti síráshoz annyit tennék hozzá, hogy nem néz ki rosszul. Viszont mivel f2p cím lesz ezért nyilván nagy tömegeket akarnak behúzni és nem csak azokat akiknek a legújabb videokártya dübörög a gépében. Egy ilyen játékhoz azért kell az fps és ezt is nyilatkozták, hogy ez a fő szempont.

válasz erre

totyak

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

Ha nem lenne ilyen csúnya, akár szép is lehetne (napi bölcsesség ala totyak ). Amúgy meg öreg vagyok én már az ilyen tempójú játékokhoz.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

Olyan tucatjáték hangulata van már ennek a Quake-nek.

válasz erre
Quake Champions
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profilja