Q Founder néven érkezik a Fossil okosórája

2015. október 22.
4.1681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okosórák piacán több nagy névvel is találkozhatunk, ám ezek a nevek főként a technológiai piacról lehetnek ismerősek.

A klasszikus óragyártók ugyanis csak mostanság értették meg azt, hogy itt bizony reagálniuk kell és szépen sorban jelentik be saját okosóráikat. A Fossil márkanév is jól cseng a hagyományos órák piacán, Q Founder néven pedig megérkezett a vállalat új okosórája.

Az újdonság Android Wear rendszert futtat és 275 dolláros alapárat kapott. Természetesen bőr és fém is választható az óraszíjak terén, megvásárolni pedig a következő hónapokban lehet majd.
3 hozzászólás

marco

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Valószínűleg a következő "okos" órám nem Samsung lesz, legalábbis nem olyan ami csak Samsunggal működik együtt. Az Android Wear legalább univerzális. Nem rossz a Tizen sem, csak korlátozott.

Úgyhogy ez akár egy jó választás is lehet.

válasz erre

totyak

1 éve, 11 hónapja és 27 napja

Én inkább pont azt látom, hogy a klasszikus óragyártók pontosan tudják, hogy az ő sikerük a hagyományos órák minőségi kialakításában rejlik és nem lépnek az elektronikus okosórák felé, maradnak a régi mechanikus kialakításnál. Őszintén szólva a Tag Heuer volt, akinél nagyon meglepődtem, hogy okosórát gyárt, mivel ők már elég nagy név, hogy erre ne legyen szükségük. A Fossil-t meg nem is ismerem. Reményeim szerint a svájci csúcs márkák kitartanak és nem lehet őket elcsábítani.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 11 hónapja és 27 napja

A kijelzőt leszámítva nagyon látványosan hasonlít egy sima karórára.
Nekem ez nagyon be jön.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Kapható a Fossil Q Founder

Kapható a Fossil Q Founder

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petrovicsz profiljagokuvsvegita profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaWillThaWheel profiljaskrissz92 profiljahamzai profiljalatyak5 profiljamiertkellettaregbevezetes profilja