Pure: Tricky!

2008. augusztus 30.
3.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Disney Interactive és a Blackrock Studios közös munkája hamarosan beérik, nem kevés örömet okozva az off-road és a freestyle rajongóinak ezáltal.

A világ legvadabb terepein szaggatni a gázbovdent egy quad nyergében? Jöhet. Szédítő magasságokban beküldeni a legnagyobb figurákat? Naná! Újra átélhetjük néhány másodperc erejéig mindazt az őrületet, amelyet a Pure fog szállítani élesben hamarosan. A játék az PlayStation 3, Xbox 360, PC-s táborokat fogja felvillanyozni, szeptember végén.

A grafikai körítésre nem lehet panasz, az extremitás szinte az egeket verdesi, az adrenalin csak úgy fröcsög az anyagból, nem lesz nehéz összebarátkozni vele, feltéve ha fogékonyak vagytok a műfajra. Valahol pótolni fogja némiképp az SSX által hátrahagyobb űrt az életünkben. Igaz ugyan, hogy itt hóról és deszkákról szó sincs, de a versengés, a vakmerő trükközés, a kegyetlen magasságok hasonló érzéshullámokat szabadítanak ránk, játékosokra.

Újabb videóval gazdagodtunk, amely a trükközésre kíván fókuszálni, bemutatja, hogy mi várhat ránk, ha igazán ellazulunk a száguldó mocikon. Ez kell, ez must have. Ha kihagyod, megérdemled.

#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 21 napja

Hát ha az SSX-es űrt nem tudja pótolni, még mindig lehet vele őrültködni egy sort, a műfajt megteremtette mind játékmenetileg, mind grafikailag.

válasz erre
Pure
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profilja