Pure: Holnaptól tölthető a demó

2008. szeptember 03.
4.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Disney Interactive holnap végre egy kipróbálható demonstrációval jelentkezik, egy világpremier keretein belül elérhetővé teszi a Pure játszható trial-ját, tudtuk meg nem rég.

Az őrült quad-os móka végre interaktív formában is megmutatja, hogy mitől döglik a légy. A teljes verzió 35 lokációjából választottak ki egyet a srácok a demó számára, amely nem más lesz mint az olaszországi Mount Garda pályája. Már a neve is sokat sejtető. Mediterrán táj, a magasból szemlélve.

A demó verzióban 15 gépi ellenfél ellen lépünk pályára, három körön keresztül, hogy lemossuk őket a placcról trükközésben, és persze lehetőleg elsőként szakítsuk majd át a célszalagot. A Pure trial-ja mind a PlayStation 3, mind pedig az Xbox 360 tulajdonosok számára letölthetővé válik a holnapi nap folyamán. A Pure egy eszement off-road száguldás, veszélyes tájakon, veszélyes magasságokban.

Talán úgy is aposztrofálhatnánk mint az SSX quad-os megfelelőjét. Talán egy kissé elrugaszkodott hasonlat, de számomra a Pure ugyanazt jelenti, csak éppen a motorsport világában. Ha már kiszemeltétek, de nem szeretnétek az ígéretes felvezetők ellenére sem zsákbamacskát vételezni, akkor holnaptól itt a remek alkalom, hogy vásárlás előtt próbára tegyétek.
Pure játszható trial-ját, tudtuk meg nem rég.'>
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 7 napja

nem valami ****a

válasz erre

Raiden

16 éve, 5 hónapja és 26 napja

_FORUM_TOROLT_HOZZASZOLAS
Látom elvagy..röhögő smiley Nem lennél el,esetleg egy másik Gamer oldalon?A .c G.run,szerintem sztár is lehetne belőled,ekkora tehetséggel..kacsintó smiley

válasz erre
Pure
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja