PSP-re is elkészül a Puzzle Quest 2

2010. szeptember 02.
1.8231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony hordozható konzolja kétség kívül új erőre kapott az utóbbi hónapokban, hiszen számtalan kiváló cím készül rá a világ számos fejlesztőcsapatának stúdiójában, így nem kizárt, hogy néhány hónapon belül a kis masina óriási virágzásnak indul majd.

Ehhez az érkező trendhez szeretne nem titkoltan csatlakozni az Infinite Interactive csapata is, akik minden kétséget kizáróan jókor voltak jó helyen a Puzzle Quest első részével, amit a srácok sikerre vittek, a második részt pedig a lehető legtöbb platformra szeretnék leszállítani.

Legfrissebb bejelentéseik szerint például PSP-re is, hogy a Nintendo DS, a PC, az iPhone és az Xbox 360 mellett újabb platform szerelmesei élvezhessék az egyszerű, de nagyszerű programot, ami a Sony marokkonzoljára Tournament és Endurance, valamint vadonatúj Elite móddal érkezik. Sajnos pontos dátumot nem jelentettek be ehhez a verzióhoz a fejlesztők, mint ahogyan az árcéduláról sem rántották le a leplet, de érkezik, ez már biztos, így lehet örülni srácok.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljaWickedSick profiljaM.O.R.P.H. profiljaGargameth profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profilja