PS Vitára jön a Resogun

2014. november 02.
1.6351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
A Resogun még a tavalyi év során, közvetlenül a PlayStation 4 konzol megjelenésével jelent meg, és rögtön a kritikusok által legjobbnak tartott játékává vált, akik főleg az addiktív játékélményt és a futurisztikus látványvilágot dicsérték.

James Hawkins az X Dev Studio Europe képviseletében jelentette be, hogy a Sony kiadja Resogunt a PS Vitára is. Ezt a fejlesztő csapat, a Housemarque is megerősítette, de a portot nem ők készítik.

Helyettük a Climax Studios fogja intézni, akik korábban olyan játékokat portoltak, mint a Dead Nation Apocalypse Edition-t PS4-re vagy a Dead Nation-t PS Vitára. Egyelőre nem tisztázták, hogy a port Cross-Buy támogatást kapna.
Resogun még a tavalyi év során, közvetlenül a PlayStation 4 konzol megjelenésével jelent meg, és rögtön a kritikusok által legjobbnak tartott játékává vált, akik főleg az addiktív játékélményt és a futurisztikus látványvilágot dicsérték.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

Ha már exkluzívok nem jönnek, akkor az ilyen híreknek is örülni kell.

válasz erre

zender

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

Ha keresztplatformos lesz a játék, akkor nagyon nagyot fog ütni. Bár ha a portot nem ők csinálják, akkor erre kicsi az esély...

válasz erre

kpal

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

Ami jó az kell több verzióban is .

válasz erre
Resogun
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja