PS5-öt szállító teherautókat rabolnak ki bűnbandák az Egyesült Királyságban

2020. december 10.
25.8491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az amerikai filmeket megszégyenítő események zajlanak manapság az Egyesült Királyságban, ahol egyre több olyan bűnbanda ütötte fel a fejét az elmúlt időszakban, melyek eddig csak a tengerentúlon voltak jellemzőek.

A The Times nevű brit lap beszámolója szerint ezek a bűnbandák ebben az időszakban kifejezetten olyan szállítmányozást végző teherautókat céloznak meg, melyek nagy értékű műszaki cikkekkel vannak megpakolva, ezáltal televíziókkal, okostelefonokkal és az idei ünnepi szezon egyik slágertermékének számító PS5-tel.

A bandák állítólag az amerikai filmeket megszégyenítő módon dolgoznak, ezáltal több autóval rátapadnak egy teherautóra, az egyik jármű a vontatmány mögé áll, majd a napfénytetőn át valaki kimászik a járműből, át nyerges vontatóra, majd az ajtó kinyitásával elkezdi átdobálni a műszaki cikkeket a többi autónak. A lap szerint csak az idei szezonban eddig 27 ilyen sikeres rablást hajtottak már végre, amivel a PS5-höz kapcsolódó feketepiac soha nem virágzott még ennyire.
5 hozzászólás

petrovicsz

3 éve, 7 hónapja

Ezeknek minimum keresztrefeszítés! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 7 hónapja

Mi meg várjuk a cuccot. Feleslegesen...

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 7 hónapja

Gazemberek! röhögő smiley

válasz erre

bekecs

3 éve, 7 hónapja

Szerintem ez kb minden konzol megjelenésnél így van. röhögő smiley Ezért van az h valaki betont talál a dobozban és nem ps-t

válasz erre

Direktor

3 éve, 7 hónapja

Hát igen ez megy most nagyon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja