PS5 mellett Xbox Series X-re is megjelenik a Quantum Error

2020. szeptember 23.
2.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem lesz PS5-exkluzív a Quantum Error, amit soha nem is állított senki a Teamkill Media rendkívül ígéretes FPS-játékáról, de mivel a bemutatkozáskor csak a Sony platformját emlegették, ezért a túlélő horrort sokan ebbe a kategóriába helyezték.
Advertisement

Ez azonban tévedésnek bizonyult, a fejlesztők ugyanis elérhetővé tettek egy nyúlfarknyi kis teasert a Quantum Error kapcsán, amivel alighanem az volt a céljuk, hogy megerősítsék a rajongóknak: alkotásuk Xbox Series X-re is megjelenik majd, tehát egy vérbeli újgenerációs multiplatform cím lesz.

Aki esetleg lemaradt volna róla, a Quantum Error egy erőteljes Dead Space-inspirációban készülő mű, melyben egy kaliforniai kutatóbázis falai közé zárva kell megküzdenünk a túlélésért, méghozzá a legkülönfélébb zombiszerű lények társaságában.

Nézd nagyban ezt a videót!



Quantum Error, amit soha nem is állított senki a Teamkill Media rendkívül ígéretes FPS-játékáról, de mivel a bemutatkozáskor csak a Sony platformját emlegették, ezért a túlélő horrort sokan ebbe a kategóriába helyezték.'>
3 hozzászólás

muki

3 éve, 9 hónapja és 12 napja

Hangulat nagyon adja!

válasz erre

Gólem

3 éve, 9 hónapja és 12 napja

Érdekesen hangzik.

válasz erre

VaPe

3 éve, 9 hónapja és 12 napja

Érdekes trailer. röhögő smiley

válasz erre
Quantum Error
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljaManiac profiljamarco profilja