PS4-re tart a Tropico 5

2014. január 30.
1.9641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Kalypso Media legfrissebb közleménye szerint, a méltán népszerű szigetmenedzselős stratégia ötödik epizódja PC, Xbox 360 és Xbox One platformok mellett PlayStation 4-re is elkészül.

A Haemimont Studios által fejlesztett ötödik epizód az első, amely a Sony platformjára is ellátogat, ahol a fejlesztők igyekeznek maximálisan kiaknázni a platform nyújtotta szoftveres és hardveres előnyöket. A Tropico 5 - az előzetes ígéretek szerint - egy teljesen új fejezetet nyit a sorozat történetében, a látványos grafikai fejlődésen felül ugyanis tucatnyi nagyszerű játékmenetbeli újításra is számíthatunk.

El Presidentének ezúttal a korai gyarmati koroktól kezdve, egészen a modern korig kell gondoskodnia népéről, egy folyamatosan változó és fejlődő világban. Az új részben fontos szerepet kapnak a dinasztiák is, így hatalmunk maximalizálása érdekében saját embereinket ültethetjük vezető pozíciókba. A továbbfejlesztett kereskedelem, kutatás és felfedezés mellett a készítők kooperatív és kompetitív többjátékos móddal is kedveskednek a sorozat rajongóinak.

PS4-re tart a Tropico 5 - 2. kép


PS4-re tart a Tropico 5 - 3. kép


PS4-re tart a Tropico 5 - 4. kép


PS4-re tart a Tropico 5 - 5. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 14 napja

Nem is tudtam, hogy eddig egyetlen Tropico sem jelent meg PS-re. Mellesleg nagyon kellemes, színes grafikája van a játéknak, szépek a képek.

válasz erre
Tropico 5
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja