PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megjelenik az L.A. Noire

2017. szeptember 07.
4.1781
Maniac profilja, adatai
Maniac
Óriási bejelentéssel szolgált ma délután a Rockstar csapata, akik engedve a rajongói nyomásnak úgy döntöttek, hogy kurrens generációs konzolokra is megjelentetik eddigi talán legkülönlegesebb videojátékukat.

A GTA és a Red Dead-sorozat fejlesztői ugyanis PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is elhozzák nekünk november 14-én az L.A. Noire-t, méghozzá PS4 Pro és Xbox One X támogatással - ergo 4K felbontással -, de érkezik egy PC-s újrakiadás is, ami a megszépült küllem mellett HTC Vive-val is átélhető lesz L.A. Noire: The VR Case Files címmel.

Ezzel kapcsolatban fontos kiemelni, hogy nem a teljes játékot tartalmazza majd, csupán hét esetet, amelyek teljes újradolgozást kaptak a virtuális valóságban. A többi kiadás természetesen az egész játékot, plusz az összes extra DLC-t megkapja, méghozzá az adott platform kontrolleréhez szabott irányítással és egyéb apró-cseprő extrákkal.

Az 1940-es évek Los Angeles-ébe kalauzoló detektívkaland eredetileg még 2011-ben jelent meg a Team Bondi fejlesztésében PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is, a maga idejében pedig egy igazi különlegességnek számított, hiszen nyomozós játékokat ilyen aprólékossággal - a MotionScan technológia révén még azt is figyelni lehetett, hogy melyik tettes hazudik - korábban még soha nem láthattunk.

PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megjelenik az L.A. Noire - 2. kép

3 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 6 napja

Ez a játék szerintem nem volt szép kiadásakor és nem hiszem, hogy sokat javítanának rajta. Felskálázzák kicsit, de csúnya marad.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 6 napja

Na ez rohadt jól hangzik!

válasz erre

zender

10 hónapja, 6 napja

Neeeeeeeeee ez de király!!! Végre én is játszom majd vele.

válasz erre
L.A. Noire Remastered
11.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaLaci721 profiljagery1113 profiljamarco profiljaMarduk profiljadrift3r91 profilja