PS4-re tart a Machinarium

2016. február 29.
3.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az európai korbesorolási hivatal által szokás szerint idő előtt kiszivárogtatott információk szerint hamarosan PS4-en is átélhetjük majd az utóbbi évek egyik legjobb kalandjátékaként számon tartott Machinarium-ot.

A PEGI ugyanis nemrégiben listázta az Amanita Design alkotásának PS4-es változatát, és bár hivatalos, illetve formális bejelentésünk még nincs a témában, a kérdéses forrásból származó részletek nem szoktak egyszerű pletykákon alapulni, így titokban azért már előkészíthetjük a pezsgőt a bontáshoz.

A Machinarium egyébiránt eredetileg 2009-ben jelent meg PC-re, majd később PS3-ra, PS Vitára és mobilokra is, de garantáltan 2016-ban is megállja a helyét, így a hír miatt méltán lehetünk izgatottak.
2 hozzászólás

totyak

3 éve, 6 hónapja

Amanita biztos úgy gondolta, ha már mindjárt itt a Samorost 3, akkor kidobják a legjobb játékukat is új konzolokra.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 6 hónapja és 1 napja

Már minden létező platformon kijátszottam, és gondolom akit érdekelt, már ugyanígy van vele. Még androidon is játszható, teljesen felesleges szerintem még egy port.

válasz erre
Machinarium
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaMarduk profiljaNeurotic profiljaWickedSick profilja1000feri profiljahavrillal profiljaiPet profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljawazko profilja