PS4-re is megjelenik a Horizon: Forbidden West

2020. szeptember 17.
67.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár új kedvcsinálót sajnálatos módon nem kapott a tegnapi nagy PS5-eseményen a Horizon: Forbidden West, azonban a Sony utólag azért hozott róla egy információmorzsát, ami jelentéktelennek tűnhet, de sokan így is örülnek neki.

Megtudtuk ugyanis, hogy a játék nemcsak PS5-re jelenhet meg, hanem még PS4-re is elérhetővé teszik a rajongók számára, így amennyiben csak későbbre terveztük az újgenerációs váltást, ezt a játékot még biztosan lehetőségünk nyílik élvezni ebben a formájában.

Sajnos pontos dátumot továbbra sem kaptunk a Horizon: Forbidden West kapcsán, csak annyi biztos, hogy valamikor jövőre érkezik meg a PlayStation-konzolok exkluzivitásában, de a Horizon: Zero Dawn kapcsán nem kizárt, hogy a későbbiekben egy PC-s változat is befigyelhet majd.
PS5-eseményen a Horizon: Forbidden West, azonban a Sony utólag azért hozott róla egy információmorzsát, ami jelentéktelennek tűnhet, de sokan így is örülnek neki.'>
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nagyszerű hír, remélem ebből már a magyar felirat sem fog hiányozni, mert az első részt kissé nehezen tudtam értelmezni.

válasz erre

VaPe

3 éve, 10 hónapja és 22 napja

Azért remélem sok játékkal lesz még így.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Gondolom sok játékkal lesz még így egy ideig.

válasz erre
Horizon: Forbidden West
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja