PS4-re is megjelenik a Blair Witch decemberben

2019. november 19.
6.6221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem kellett túl sokat várnia a PlayStation 4-es közönségnek, hogy a PC-s és az Xbox One-os debütálás után a Sony kurrens generációs konzoljára is ellátogasson a Blair Witch, hiszen még idén berobog a cím a platformra.

Digitális megjelenésben részesül ugyanis a horrorjáték PS4-en még decemberben, egészen pontosan december 3-án, majd valamivel később lemezes premier is várható, bár egyelőre kérdéses, hogy kis hazánkban is lehet-e majd kapni.

Egyrészt a teljes játék élvezhető lesz 4K felbontásban, valamint technikailag is fejlettebb lesz a szoftver, mint ahogyan az eddigi platformokon rajtolt a patch-csek előtt, így remélhetőleg nem kell azzal a fajta optimalizálatlansággal találkoznia a PS4-es közegnek, mint amihez az Xbox One-os és PC-s tábornak volt szerencséje.

A PS4-esek továbbá részesülnek a Good Boy Packben is, ami a sztori során a mellettünk lévő hűséges kutyusra, Bulletre ad skineket, illetve a játékon belüli telefonunkon friss játszható kis minijátékokkal gyarapítja a tartalmat, na meg hátterek és animációk is jönnek vele. Ez egyébiránt PC-re és Xbox One-ra is jön a PS4-es megjelenéssel.

Nézd nagyban ezt a videót!



Blair Witch, hiszen még idén berobog a cím a platformra.'>
2 hozzászólás

Tommy

4 éve, 8 hónapja és 22 napja

Ki kéne már próbálnom, nagyon bejön.

válasz erre

VaPe

4 éve, 8 hónapja és 22 napja

Ez PC-n az igazi...

válasz erre
Blair Witch
7.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja