PS4-re és Xbox One-ra tart a Shenmue 1&2?

2017. szeptember 11.
4.0611
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírek bukkantak fel a hétvégén a Shenmue-sorozat kapcsán, lévén több kisebb-nagyobb internetes áruház és kereskedő kínálatában is megjelent váratlanul egy Shenmue 1&2 Pack PS4-re és Xbox One-ra.

A kérdéses csomag olyan helyeken bukkant fel, mint a cseh Alza, vagy a szlovák MadGamer és Heureka áruházak, amelyek egytől-egyig listázták a speciális kiadás adatlapját, így elég nagy a valószínűsége annak, hogy a Sega meghallgatta a rajongók sirámait, és a Shenmue 3 megjelenése előtt újra megjelenteti a sorozat első két epizódját.

Ezzel kapcsolatban azonban egyelőre még semmiféle hivatalos információnk nincs - a Sega nem kommentálta a történteket -, de az egyik bolt szerint még 2017-ben megjelenhet a csomag, noha árazása kapcsán vannak eltérések, így 50 és 60 euró közé helyezték a két alkotást felvonultató kiadványt.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 7 napja

Valószínűleg arról van szó, amit a hírben is leír Maniac. Ha már jön az új epizód, kiadják a régieket is, nem kell nekik reklám, de így is megvesznek párat, hogy meglegyen az alaphangulat a harmadikra.

válasz erre

muki

1 éve, 8 napja

Nagyon jól hangzik, jöhet!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 8 napja

Ez simán reális, sokan vennék.

válasz erre

Ha a Sega pár száz ezer db-ért kihozta a Vanqush-t meg a Bayonetta-t pc-re ezeket is kitolhatná....

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljawazko profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaNeurotic profilja