PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet a Bayonetta és a Vanquish?

2017. szeptember 11.
4.0691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Három európai kiskereskedő is listázta a hétvégén azt a csomagot, amelyet bár egyelőre még senki sem hivatalosított a sajtó számára, de amennyiben valósak az információk, akkor igencsak örülhetnek neki a Platinum Games rajongói.

Többek között ugyanis cseh és szlovák internetes boltok listájukra tűztek egy Bayonetta & Vanquish Pack névre keresztelt dupla csomagot, amely a Platinum Games két nagyszerű alkotását tartalmazná egyetlen csomagban, de ami ennél is nagyobb hír, hogy a kiadvány PS4-re és Xbox One-ra látna napvilágot.

Aki ugyanis nem tudná, korábban sem a Bayonetta, sem a Vanquish nem jelentek még meg a kurrens generációs konzolokra - csak PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, illetve a Bayonetta még Wii U-ra is -, de három kiskereskedő határozottan állítja, hogy ez a dupla csomag erre a két platformra érkezik.

Sőt mi több, minderre állítólagosan már idén ősszel sor kerülhet majd, az adatlapjuk szerint 50-60 eurós árcédulával, és egy elég bénácska dobozképpel, amit vélhetően még csak a kereskedők dobhattak össze hamar-gyorsan.

PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet a Bayonetta és a Vanquish? - 2. kép


PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet a Bayonetta és a Vanquish? - 3. kép

4 hozzászólás

Xelosz

1 éve, 2 hónapja

jöjjenek csak én a vanquisht megvettem már pc-re örültem, hogy ki jött végre mert x360-on és ps3-on is sokat toltam.
de jelenleg egy lollipop chainsaw-nak örülnék nagyon akár pc-re akár ps4-re!

válasz erre

totyak

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Annak idején, mikor elkezdődött a DLC kiadások ideje, nem tudtam mi jöhet még. Most az újrakiadások korszakát éljük és most megint nem tudom miből tudnának még több pénzt kisajtolni. De biztosan kitalálnak valamit.

válasz erre

RyutheStaR

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Mindkettő nagyon jó kis játék, én örülnék nekik. Bár a Bayonetta 2-t is hozzávághatnák a csomaghoz, mert az sajnos elkerülte a PS3-at...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Úgy legyen!

válasz erre
Bayonetta
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljaHellblade profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaLaci721 profiljaturatur profiljaWillThaWheel profiljaYanez profiljaMarduk profilja