PS4-re dupla akkora fájlmérettel jön a The Division 2, mint a többi platformra

2019. március 09.
7.0571
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Division 2 előtölthetési lehetősége mindenféle kiadással megkezdődött Xbox One-on és PC-n, míg PS4-en még csak a Gold és Ultimate kiadványokat pattinthatják le, a Standard Editionre beruházók március 11-én kezdhetik a pre-loadot.

Ami viszont igazán érdekes, hogy míg PC-n és Xbox One-on a Day One Patch-csel együtt lesz 48-52 GB a játék, addig PS4-en a teljes játék méretéhez még hozzácsapódik az első napos frissítés, ennek értelmében a Sony konzoljának tulajdonosai 90-100 GB-os The Division 2 fájlméretre számíthatnak.

Nem tisztázták még, hogy mi indokolja a dupla akkora kiterjedést PS4-en, abba az álomba pedig kár is bárkinek ringatnia magát, hogy például ez csak a fizikai kópiákra érvényes, ugyanis a digitális példányok birtokosainak is ekkora tárhelyet kell felszabadítaniuk a játékhoz.
5 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 2 hete

Nagyobb felbontású textúrákra nem igazán számítanék, pedig az magyarázat lehetne, így csak azt tudom elképzelni, hogy sokkal több hiba maradt a PS4-esben, mint a többiben és méretesebb lett a folt.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Érdekes jelenség.

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az igen. Mi lehet az ok?

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nesze neked 500GB-s PS4.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Azért érdekelne a magyarázat, hogy miért.

válasz erre
The Division 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaTed_tris profiljatotyak profilja5t3v3nk3 profiljawazko profiljahamzai profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaPajti24 profilja