PS4-exkluzív DLC-ket sejtet a Call of Duty: Black Ops 4 legújabb teaserje

2018. május 15.
3.2231
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan beindult a napokban a hype-vonat a Call of Duty: Black Ops 4-hez, ezáltal máris kaptunk egy újabb teaser trailert hozzá, mely látszólag semmiféle friss részlettel nem szolgál a csütörtöki bemutató kapcsán.

A videón ugyanis mindössze a játék logóját láthatjuk a kapcsolódó dátum társaságában, azonban érdemes megvárni az utolsó másodpercet is, ahol egy PS4 Pro hirdetés bukkan fel a semmiből, mely sokak szerint már most előrevetíti azt, hogy a játékhoz újfent időszakos PS4-exkluzív tartalmak várhatók.

Mint ismert, a Call of Duty-sorozat 2015 óta szolgáltat időszakos PlayStation-exkluzív DLC csomagokat a rajongóknak, aminek a lényege az, hogy a rajongók 30 napig csak PS4-re érhetik el az egyes letölthető tartalmakat, majd csak egy hónap után csaphatnak le rá a többi platformra is.

Az alábbi teaser alapján - mely valamiért csak a Twitteren, kattintás után nézhető meg - a Call of Duty: Black Ops 4 esetében is hasonló stratégiát követnek majd a készítők.4 hozzászólás

fighterlaci

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát nem vitték túlzásba az információmegosztást.

válasz erre

Eltohn

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

De trükkös kis elmosott izé ez!

válasz erre

Hentes

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Eddig is a PS volt nekik a fő társ azt hiszem, és a BF-nél van az Xbox.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Aham. Ez tényleg PS4 exkluzív valami lesz.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaszattila profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljaSoldier86 profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljagery1113 profilja