PS4 Neo nem kell a PlayStation VR-hoz, de egy nagyobb szoba nem árt

2016. július 31.
4.6601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation VR megjelenésének közeledtével Shuhei Yoshida, avagy a Sony első embere a hong kongi ACGHK 2016 eseményen összefoglalta mindazt, amit a PlayStation VR tulajdonosoknak tudniuk kell a masina megvásárlása előtt.

Az elnök kiemelte, hogy a pletykákkal ellentétben headsetjük nem csak a PS4 Neo-val lesz kompatibilis, a hagyományos PS4-ekkel is tökéletesen működik majd, ellenben az tény, hogy kell még hozzá legalább egy PlayStation Camera, egy DualShock 4 kontroller vagy PlayStation Move irányító.

Amiről a Sony korábban még nem beszélt, hogy ez még messze nem minden! A PlayStation VR-nak ugyanis egy nagyobbacska helyre is szüksége lesz ahhoz, hogy megfelelően működjön, és bár a szerkezettel többnyire csak egy helyben ülünk majd, így is több mint 60 négyzetlábnyi, avagy közel 6 négyzetméternyi terület kell ahhoz, hogy optimálisan használni tudjuk.
4 hozzászólás

Tommy

4 éve, 6 hónapja és 2 napja

Túl szép lett volna hogy igaz legyen... Nekem nincs ekkora helyem.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 6 hónapja és 2 napja

Dicséretes higy nem csak a Neoval lesz jó de azért kíváncsi leszek hogy a valóságban ez mennyire lesz igaz. Mert az a játékok fejlesztőin fog múlni...

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 6 hónapja és 2 napja

Az nem nagy!
Legalább is nekem, simán van annyi hely plusz az kell is ha 2-3 játszunk a Move-al. Lehet pár embernek ez nem lesz olyan egyszerű megoldani, de aki nem panelban lakik (nem egyedül) az szerintem simán meg tudja oldani az a kicsi szabad területet.

válasz erre

totyak

4 éve, 6 hónapja és 2 napja

6 m2-nyi tiszta terület, ahol nincs bútor, meg semmi zavaró? Bezavarná a kamerát? Nem lehetetlen küldetés, de aki kis lakásban lakik, annak macera.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadarkomen profiljamarco profiljarDAVE profiljagery1113 profiljatotyak profiljaBvektor profiljaSándorkolbász profilja