PS3: Új kontroller a verekedős játékok megszállottjainak

2009. december 23.
3.1361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Bár az Arcade játéktermek gyakorlatilag megszűntek létezni, az onnan megismert verekedős játékok mégis reneszánszukat élik.
 

Ki-ki megtalálhatja a modern kor konzolján kedvenceit, kezdve a hagyományos, old-school bunyós anyagoktól olyan sikersorozatok legújabb részéig, mint a Street Fighter vagy éppen a Soul Calibur. Aki játszik ilyesmivel otthon, az tudja, hogy az egyetlen probléma az ilyen játékokkal az irányítás, hiszen a kontrollerek nem igazán tudják száz százalékig visszaadni az Arcade masinákon jól működő kontrollálhatóságot.

A PS3 tulajdonosoknak reményt adhat, hogy Japánban a holnapi nap jelenik meg egy új kontroller, ami leginkább az Arcade gépek joystick és gombkiosztását hivatott leutánozni. Nem tudsz egy valamirevaló Shoryuken-t előhozni a Street Fighter IV-ben? Ezzel a kiegészítővel gyerekjáték minden egyes speciális mozdulat, ami a verekedős játékokban megtalálható. Nem csupán nosztalgikus élmény a Real Arcade Pro V3 SA-val játszani, hanem jelentősen megkönnyíti az irányítást is. A probléma mindössze az ára lehet, hiszen 12,000 Yen-be kerül (140 dollár), valamint még nem tudni, hogy Európában is kapható lesz-e a későbbiekben, mindenesetre bizakodjunk.
2 hozzászólás

richie8

8 éve, 9 hónapja és 13 napja

Ezt már asszem ellőtték korábban is, de csak most erősítették meg. Játéktermi tekken hangulat költözhet a nappalinkba

válasz erre

Hori a (hun)

12 éve, 9 hónapja és 2 napja

PS3 Örülök neki, hogy bővítik, és így mégjobban tehetnek a vásárlók kedvére

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt