Prototype: Megnyílt a hivatalos website

2008. április 09.
2.1671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sierra bejelentette, hogy végre elstartolt a Radical Entertainment jelenlegi üdvöskéjének hivatalos honlapja.

A Prototype egy kimondottan érdekes háttértörténettel rendelkezik és azok számára nyújt majd tartalmas szórakozást, akik szeretnek a nagyvárosokban akciózni és kedvelik a genetikai mutációval kapcsolatos, emberfeletti erőkről szóló történeteket. Alex Mercer titkos háborúját vívja New York utcáin. Kíváncsi vagy a részletekre? Akkor itt a helyed.

A Prototype frissen mehnyílt weboldala magába foglal DNA Helix-et, mely részletekbe bocsájtkozva tár fel nekünk titkokat a háttértörténetből. A neve Web of Intrigue és csak akkor juthatsz a titkos információk birtokába, ha rendelkezel a hozzáfáráshez szükséges kódsorozatokkal. Hogyan szerezheted meg a szükséges kombinációkat? Nagyon egyszerű a dolog, hiszen csak kellő érdeklődést kell mutatnod a játék, illetve annak promóciója iránt.

A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy regisztráció után kapsz elektronikus leveleket, emellett a marketing nyomtatványokon, az interneten és a televíziós reklámokban is lesznek megbújva kódsorozatok, így ha figyelmesen lapozgatod, olvasgatod, nézegeted a fentebb említett médiákat, akkor biztosan sikerül begyűjtened a szükséges hozzáférési kombinációkat.

Roppantul izgalmas és addiktív elképzelés, nekünk mindenképp tetszett a kezdeményezés. Mindezek mellett természetesen összefuthatsz hagyományos média anyagokkal is, mint például screenshot-okkal, videókkal és a játékot érintő, aktuális hírekkel. Érdemes tehát ellátogatni a felületre, mert egyrészt kellemes megjelenéssel bír, másrészt pedig valóban izgalmas az, amit a kiagyalói megvalósítottak.

A játék várhatóan idén ősszel érkezik, PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokra.

Prototypegame.com/splash/' target='_blank' rel='nofollow'>Prototype Official Website
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 5 hónapja

A Sierra bejelentette, hogy végre elstartolt a Radical Entertainment jelenlegi üdvöskéjének hivatalos honlapja. A Prototype egy kimondottan érdekes háttértörténettel rendelkezik és azok számára nyújt majd tartalmas szórakozást, akik szeretnek a nagyvárosokban akciózni és kedvelik a genetikai mutációval kapcsolatos, emberfeletti erőkről szóló történeteket. Alex Mercer titkos háborúját vívja New York utcáin. Kíváncsi vagy a részletekre? Akkor itt a helyed.

válasz erre
Prototype
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja