Prototype 2: A sztori és a játék világa dióhéjban

2011. március 08.
3.5231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
További részletek kerültek elő a fiókból: a Radical Entertainment nagysikerű játékának folytatását, a Prototype 2-t ismét megszellőztették egy kissé.

Kiderült többek közt, milyen karakterrel is akciózhatunk, hogy miért pont vele, informálódunk némileg a játék környezete, illetőleg az általa keltett hangulat felől is. Az Activision tovább csapolja a Prototype 2 részleteit, gondosan ügyelve rá, hogy sose tudjunk meg többet annál, mint ami ÉPPCSAK túl kevés nekünk. Mindazonáltal igyekszünk jó arcot vágni a lehulló morzsákhoz és késsel-villával állunk neki a falatozáshoz.

Prototype 2: A sztori és a játék világa dióhéjban  - 2. kép

A Prototype 2, előző részéhez híven továbbra is a még mindig sejtszinten fertőzött, romos New Yorkban játszódik majd, ám ezúttal bizonyos James Heller őrmester, egy sokat megélt veterán bőrébe bújunk, kinek családját elvitte a halálos kór. Az előző játékból megismert Alex Mercer is visszatér a harcszíntérre - mint félelmetes riválisod. Ennek bizonyára örülni fognak mindazok, akikben már a Prototype 1 során unszimpátiát keltett Mercer karaktere.
Heller állítólag sokkal menőbb figura lesz, találékony és kitartó 'harcspecialista', aki hamarosan felfedezi magában a Blacklight vírus adta emberfeletti képességeket. De ami talán a legfontosabb: szimpatikusabb lesz, mint Alex Mercer - legalábbis a készítők állítása szerint.
Amellett, hogy a Prototype-ot erősen meghatározó alapokat - pl. a hatalmas, rendkívül részletezett várost, vagy a visszataszító organikus lényeket - változatlanul megtartották, még némi ihletet is sikerült meríteniük a Batman: Arkham Asylum-ból.

Prototype 2: A sztori és a játék világa dióhéjban  - 3. kép


A Radical brigádnak -elmondásuk szerint- sikerült úgy megvalósítaniuk a káosz uralta, keserű belenyugvással átitatott világot, hogy közben mégsem érezzük magunkat oly tehetetlennek, mint azt az első részben tapasztalhattuk. A csapat realisztikus talajra helyezte a körülményeket, a játék úgy adja majd vissza a Világot, miként az valóban regálhatna egy ehhez hasonló katasztrofikus helyzetre - miként a város valóban különböző társadalmi-gazdasági zónákra bomlana.
A készítők azt javasolják, készüljünk fel egy tapintatosabb, könnyebben követhető játékra, melyben mi lehetünk majd a játszótér legvagányabb huligánjai.

Megjelenés: 2012-ben.
Platformok: Xbox 360, PlayStation 3, PC.
Prototype 2-t ismét megszellőztették egy kissé.'>
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 4 napja

Aj de jó lesz ez a játék röhögő smiley

válasz erre
Prototype 2
9.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások