Project V13: Újabb festmények érkeztek

2009. november 14.
2.0191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A nagy múltú, ám siralmas jelenű Interplay Entertainment talán utolsó esélye egy biztosabb alapokon nyugvó jövő kivívásához a jelenleg Project V13 néven futó Fallout MMO.

A kultjátékok hosszú sorát (Earthworm Jim, MDK, Fallout, Descent...) asztalra tevő cég már évek óta melózik talán legnépszerűbb univerzumának többjátékossá tételéért, mindeddig meglehetősen kevés eredménnyel. A Fallout-jogok nagy része már a Bethesda páncélszekrényében pihen, akik az előző év végén ki is hoztak mindebből egy poszt-apokaliptikus Obliviont Fallout 3 néven, hatalmas sikerrel, tegyük hozzá rögtön.

Az Interplay csak az MMO-sítás jogait tartotta meg magának, ám ezeket is elvesztheti, hiszen a Bethesda pár hónappal ezelőtt különféle szerződésekre hivatkozva pert indított ellenük. A tárgyalások kimenetelét nem ismerjük, és sajnos nem tűnik úgy, hogy a jelenlegi készítők egyről a kettőre tudnának lépni. Két hete bemutattak két darab concept artot, amelyeken büszkén virított a 2008-as dátum, ma pedig újabb 3 festményt fedtek fel előttünk, szintén a tavalyi évszámmal szignózva. Mindössze reménykedhetünk abban, hogy szándékosan keltik ezt a mély hallgatást a projekt körül, és nem csupán annyi van a tarsolyukban, amennyit közszemlére is bocsátanak.

Project V13: Újabb festmények érkeztek - 2. kép


Project V13: Újabb festmények érkeztek - 3. kép


Project V13: Újabb festmények érkeztek - 4. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja