Project Trico: Felbukkant az első trailer

2009. május 20.
2.3211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Történelmi pillanathoz érkeztünk, hiszen kiszivárgott a régen várt Team Ico munkásságának következő darabja, egy testesebb videó formájában.

A Fumito Ueda vezette csapat új projektjét hét lakat alatt őrzik a mai napig, szinte zéró információra sikerült eddig szert tennünk, pedig tudjuk, hogy nagy dobással készülődnek az ICO és a Shadow Of The Colossus zseniális alkotói. Egyelőre úgy fest, hogy az E3-on nem lesz bemutatva a következő produkciójuk, viszont előkerült egy elviekben régebbi, nagyjából egy esztendős mozgókép.

A hírek szerint a Project Trico (ICO 3) munkacímen futó alkotás nincs abban a készültségi stádiumában, hogy azt a nagyközönségnek büszkén mutogassák, viszont egy tavalyi, mostanáig hermetikusan elszigetelt videó bukkant fel a világhálón, amely arról tanúskodik, hogy a srácok minden eddigi képzeletünket képesek lesznek az új hardveren felülmúlni. A mozgókép egy új főszereplőt állít a fókuszba, akinek egy megtermett, kutyaszerű lény lesz hű segítője.

A farkát belógatva nyújt mászható felületet a magasabb platformok eléréséhez, a víz alatt pedig bundájába kapaszkodva úszhatunk le szédítő mélységekig. A hangulat magával ragadó, ahogy azt vártuk egy Fumito Ueda alkotástól. Érdemes megfigyelni, hogy a címben szereplő karakterkészlet és maga a TrICO is hordozza magában az ICO-ra utaló nyomokat. Zseniális, fantasztikus, de még érzésünk szerint nagyon messze áll a megjelenéstől. Egyelőre semmi hivatalos reakció nem érkezett a Sony-tól, egy darab videó van a birtokunkban, de attól sokan fognak ámulatba esni, ezt garantáljuk.

#tv#
4 hozzászólás

Rambo

16 éve, 2 hónapja és 15 napja

Egyetlen Ueda játékot sem próbáltam, de ezt remélhet?leg beszerzem.
A videó nem kicsit üt.

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 16 napja

meglepett smileyszomorú smileykacsintó smileymeglepődött smiley>>>>>>>>>>>röhögő smiley {;}

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 2 hónapja és 16 napja

Igen, engem is elbűvölt nagyon. A grafika is tetszik, nem kicsit, pedig ha hihetünk a forrásoknak, akkor ez igencsak korai build. Az ICO-ban elakadtam a vízmalom környékén. szomorú smiley De megvan és imádom azt, amit nyújtani képes. A Shadow-t nem gyűrtem sokat, kevésbé tetszetős számomra... De eeeeeeeeez... huhhh

válasz erre

Ryo san

16 éve, 2 hónapja és 16 napja

Na ez ütni fog de nagyot!Állati hogy milyen hangulat árad a képsorokból.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja