Project Origin kedvcsináló

2008. július 13.
2.4401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Pár órán belül megnyitja kapuit az év egyik legnagyobb videojáték rendezvénye, az E3, amelynek hozományaként tonnányi kép, videó, információ és lenge ruhába öltözött leányok zúdulnak a játékosokra, akik azt se tudják, hova kapják a fejüket ebben a hatalmas bőségben.
 

Néhány fejlesztőcsapat ezért a nagy esemény előtti napokban már megkezdi az anyagainak lassú csepegtetését, hiszen így kevésbé vesznek bele a kavalkádba. A közönség is jól jár ezekkel, kellően ráhangolódnak a rendezvényre, mikorra az igazán beindul.

A mai nap egyik figyelemre méltó elő-E3-as terméke a lentebb látható Project Origin mozgókép, amely sok újdonságot nem mutat, viszont továbbra is remekül átadja az előzménynek számító F.E.A.R. hangulatát. A szűk másfél perces játékidőt pörgős, akciódús jelenetek töltik ki, és természetesen újfent felbukkan a játéktörténelem talán legijesztőbb kislánya, Alma is.

Ezúttal Michael Becket bőrébe bújhatunk bele, aki a Delta Force tagja, így kezdetben nem tudja lassítani az időt. Mivel azonban a bullet time szerves részét képezi a szériának, ezért egy műtét folyományaként hamarosan megkapjuk ezt a lehetőséget is. A történet párhuzamosan halad az eredeti játék és az Extraction Point eseményeivel, így talán lehetőségünk lesz keresztezni a F.E.A.R. főhősének útját egy-két alkalommal.

Az E3-on remélhetőleg további érdekességeket osztanak meg velünk a fejlesztők a Project Originről, mi mindenképpen "ott" leszünk, és továbbítjuk Nektek ezeket.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

marco

13 éve, 7 hónapja és 11 napja

Mert tízszer jobb. Minimum!

válasz erre

Rambo

13 éve, 7 hónapja és 11 napja

Miért érzem az ilyen játékokat tízszer jobbnak, mint a Crysis-t az übertápos szuper grafikájával?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt