Project Offset: Továbbra is él a projekt

2010. február 21.
2.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Valamikor az idők kezdete előtt, olyan 2005 januárja körül, a frissen alapított Offset Software bejelentette első játékát, amelyet végleges cím híján csak Project Offsetként emlegettek, és emlegetnek manapság is.

A produktum egy fantasy világban játszódó akciójátéknak van meghirdetve, a kamera helye ellenben már korántsem ilyen biztos, hiszen először első személyű nézőpontról szóltak a hírek, ám egy időközben kiadott videóban mégis harmadik személyként figyelhettük a történéseket. A cég és a projekt elmúlt 5 évéből még érdemes megemlíteni, hogy a fejlesztőcsapatot, és velük együtt annak idején (még) hatalmasat ütő Offset Engine-t 2008-ban felvásárolta az Intel, valamint a grafikus motort licencelte az MMO-iról híres Red 5 Studios.

És ennyi. Néhány concept arton, 1-2, talán gameplay traileren kívül semmi másra nem futotta a srácoknak fél évtized alatt. Már-már kezdtük azt gondolni, hogy leállították a munkálatokat, azonban a napfényes Kaliforniában ügyködő fejlesztők végre ismét életjelet adtak magukról. Nagy dologra persze nem kell számítani, de a lenti, közel 1 egész perces kis szösszenet pontosan elég ahhoz, hogy a Project Offset megtegye az első lépést a körforgásba való visszatéréshez. Ki tudja, talán nem kell majd éveket várnunk a következő anyagra. A játék PC-re és Xbox 360-ra készül, megjelenési időpontja természetesen ismeretlen.
#tv#
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja