Project Natal támogatás az Epic Games eljövendő játékaiban

2009. október 10.
2.5461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Jóllehet, az alant legépelt nyilatkozatok már néhány hónaposak, csak most publikálták őket és egy halom érdekes információt hordoznak magukban.

Az elkövető Mark Rein, az Epic Games alelnöke, a téma pedig a június elején bejelentett Project Natal periféria volt. Mark elárulta, hogy szándékaik szerint az összes eljövendő Unreal Engine-s alkotásuk használni fogja valamilyen formában a Microsoft mozgásérzékelős technológiáját.

Mark Rein szavakba öntötte elképzeléseit, például a háborús játékokban kiválóan alkalmazható lenne a Natal mozgásdetektora, hiszen a gránátok eldobásánál csak egyetlen kézlendítésre volna szükség a tévéképernyők előtt, esetleg a bajtársaink számára kiadott utasításokat is kézi gesztusokkal lehetne helyettesíteni ahelyett, hogy online multiban verbális vezényszavakat üvöltöznénk a többiek fülébe.

Az Epic Games tisztában van azzal, hogy nem lehet, pontosabban nem érdemes az eddig is jól bevált, megkedvelt, kontrolleres irányítást kihajítani a Project Natal kedvéért, de kiváló kiegészítő perifériának tekintik azt. Akinek lesz Natal a birtokában, leegyszerűsíthet, interaktívabbá tehet bizonyos műveleteket, testi mozdulatokkal, a többiek viszont ugyanúgy élvezhetik majd például akár a Gears Of War következő installációját, ahogy azt korábban tették, hagyományos módokon.

A srácok tehát látnak benne fantáziát a hardcore szegmensben is, nem kizárólag a casual célcsoport - eleinte drága - mókája lehet, lakoznak benne olyan potenciálok, amelyeket jó ötletek megvalósításával a kemény mag számára úgyszintén el lehet passzolgatni. A Project Natal jelen állás szerint valamikor 2010-ben kerül forgalomba és kezdetben egy vaskosabb áron lehet csak hozzájutni, de a várható árról még nem nyilatkoztak a redmondiak.

Project Natal támogatás az Epic Games eljövendő játékaiban - 1. kép



nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja