Project Natal: Jövőre érkezik?

2009. november 11.
2.1301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Microsoft mindenáron keresztbe akar tenni a Wii népszerűségének, ezért is fordulhatott meg a cég fejeseinek gondolataiban, hogy kihozzák a Project Natal-t, amivel kapcsolatban a mai napon finom kis pletykák érkeztek.

Nevezetesen a megjelenési dátumot szellőztette meg valaki, miszerint a Natal 2010 Novemberében kerülhet az Xbox 360 tetejére. Az információnak a Natal fejlesztőbrigádjának angliai látogatásakor kelt lába, éppen akkor, amikor a különféle játékfejlesztő cégeknek mutogatták körbe a kiegészítőt.

A hír forrása egyéb nyalánkságokat is elárult a publikumnak: állítása szerint a Project Natal 80 dollár körüli áron lesz kapható, azért, hogy minél szélesebb körben elterjedhessen. Körülbelül ötmillió példányt akarnak értékesíteni a megjelenés napján, és legalább tizennégy játék is érkezni fog a kiegészítővel együtt. Egy másik forrás szerint a Microsoft a 80 dolláros indulóárnál is olcsóbban adhatja a Natal-t, pusztán csak azért, hogy a vásárlókban minél jobb benyomást keltsen. Ez az árfekvés igen jónak hangzik, hiszen a Natal így nem sokkal kerül többe, mint egy átlag Xboxos játék.
1 hozzászólás

GAR

15 éve, 7 hónapja és 15 napja

80 Dolcsi ? Teljesen korrekt ár lenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja