Project Colossus néven készülhet az új Call of Duty epizód?

2011. május 10.
2.2451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre masszívabb pletykák érkeznek mostanság a soron következő Call of Duty epizódról, amelynek bejelentésére már régen megérett az idő, az utóbbi évek gyakorlata szerint legalábbis mindenképpen.

Az Activision azonban hallgat, így továbbra sem tudjuk, hogy melyik csapata és pontosan miféle új epizódot kíván fejleszteni számunkra. Szóbeszédekből azonban nincs hiány, így például a mai napra virradóra is érkezett egy masszív darab, amit nem más, mint a brit Tesco indított útjára.

A világ legnépszerűbb (sic!) multija ugyanis az Eurogamer közbenjárásával listázta a soron következő Call of Duty epizódot, amelyet a Project Collossus alcímmel ruháztak fel, megjelenési dátumaként pedig a november 8-át jelölték ki. Hogy mindebből mi az igazság, illetőleg, hogy a Modern Warfare 3-at, netán valami mást takar a fenti cím, egyelőre óriási kérdőjel, éppen úgy, ahogyan az is, hogy az Infinity Ward vagy a Sledgehammer csapata, esetleg kettejük kooperációja készíti-e a programot. Reméljük hamarosan rendet tesz az Activision, mondjuk egy bejelentéssel.
Call of Duty epizódról, amelynek bejelentésére már régen megérett az idő, az utóbbi évek gyakorlata szerint legalábbis mindenképpen.'>
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 4 napja

Én nem hiszek a brit tesconak nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja