Project Prelude Rune: újabb csodaszép kép érkezett a Square Enix új szerepjátékáról

2017. február 23.
3.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Project Prelude Rune munkacímmel a Square Enix éppen a héten jelentette be legújabb szerepjátékát, amiről a Weekly Famitsu jóvoltából egy kis aprósággal most meg tudunk ajándékozni még titeket, ha felkeltette a figyelmeteket az alkotás.
 

A lap ugyanis interjút készített a Tales-sorozat egykori producereként megismert Hideo Babával, aki ugyebár a Square Enix új szerepjátékának vezére is lesz, és aki bár új infókat is közölt velünk a játékról, ellenben egy csodálatos művészeti rajzzal még jobban levett minket a lábunkról.

Ezen két újabb karaktert vehetünk szemügyre az alkotásból, középpontjában egy meglepően nyugati stílusú, vélhetően középkori ihletésű városrészlettel, a kapun túl egy hatalmas zöldövezettel, valamint egészen elképesztő hangulattal.

Project Prelude Rune: újabb csodaszép kép érkezett a Square Enix új szerepjátékáról - 2. kép

Baba egyébiránt a játékról elmondta, hogy valami olyasmit szeretne létrehozni vele, ami arra emlékezteti, amikor fiatalkorában elvarázsolták a különféle mangák és animék, ezáltal visszanyúl a fantasy gyökereihez, amelynek világa az északi mitológiára épül, és nagyon sok fajt felvonultat majd a törpöktől kezdve az elfekig bezárólag.

A producer kiemelte még, hogy játékukkal inkább a konzolos szegmenst szeretnék megcélozni, és hogy a nyugati rajongók szemét is felcsillantsa egy kicsit, Baba azt szeretné, ha játéka nem csak a japán piacon jelenhetne meg.
2 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 6 hónapja

A koncepció nem túl érdeke, de ha a megvalósítás jó lsz (Square Enix végülis...), akkor akár érdekes is lehet...

válasz erre

totyak

4 éve, 6 hónapja

Északi mitológia, törpök, elfek. Végülis csak 200 ilyen játék van eddig.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja