Project Judge: nézz 30 percnyi gameplayt a Yakuza fejlesztőinek új játékából

2018. szeptember 11.
3.1411
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan meglepett minket tegnap a Yakuza Studio csapata, miután bemutatták legújabb alkotásukat, mely Japánban Judge Eyes: Testament of the Reaper címmel érkezik, a nyugati változatot azonban Project Judge név alatt kezdték el emlegetni.

Bár ez bizonyára még nem végleges elnevezés, mindez azonban jelenleg lényegtelen információ ahhoz mérten, hogy a japán PS Store-ra tegnap este már felkerült az alkotás kipróbálható változata, amit a DualShockers munkatársai voltak olyan kedvesek, hogy elejétől a végéig rögzítettek nekünk a kipróbálás során.

A felvételből kiderül, hogy bár a Project Judge valóban egy sötét krimi-thriller lesz, azonban sem a megjelenése, sem az élménye nem áll majd túl távol a Yakuza-sorozattól, legalábbis nem annyira, mint ahogyan azt korábban vártuk. Nézzétek meg azonban magatoknak a játékot, mely Japánban még az idén, felénk pedig jövőre érkezik, kizárólag PS4-re.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Hellblade

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Jó lesz ez!''

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 1 hete

Egyszerű de nagyszerű. Nekem nagyon bejön.

válasz erre
Project Judge
nincs ár
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DrThezeus profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profiljaLaci721 profiljaSoldier86 profiljaManiac profilja