Profi Call of Duty-játékos lett egy vak fiúból

2018. szeptember 03.
5.0671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan bele sem gondolnak abba, hogy látássérültként sajnos a világ minden szépségéről, így a videojátékokról is le kell mondania az embernek - legalábbis elméletben, egy vak fiú ugyanis bebizonyította, hogy ez a két dolog nem feltétlenül zárja ki egymást.

TJ egy veleszületett rendellenesség miatt már 5 évesen megvakult az egyik szemére, majd 14 éves korára a kezelések ellenére is elveszítette a másik szeme világát, azonban dacára a történteknek, nem volt hajlandó lemondani kedvenc időtöltéséről, a videojátékról.

TJ ugyanis imádott Call of Duty-zni, és mivel fokozatosan érte utol a vakság, emlékezett a játékélmény alapjaira - hogy egyáltalán miként is néz ki egy FPS, amit egy vakon születettnek nehéz lenne elmagyarázni -, de elmondása szerint lett egy különleges képessége is, lévén a hangok és a rezgések alapján képessé vált arra, hogy lelki szemei előtt ugyanúgy meglássa az ellenfeleket, mint bárki más.

Ehhez TJ-nek egy speciális fülhallgatóra volt csak szüksége, ami felerősítette az ellenfelek mozgásához kapcsolódó hangokat, ezáltal olyan pontosan meg tudja határozni őket a képernyőn, hogy senki sem mondaná meg róla, hogy vak, erről pedig több alkalommal tanúbizonyságot adott saját Youtube-csatornáján.

Hogy elhiggyétek a dolgot, előkerestünk nektek egy TJ által rögzített videót, melyen az ő játékát láthatjátok, miközben a Call of Duty WWII-ben osztja az áldást.

6 hozzászólás

drift3r91

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Profi? Azért oké hogy vak de hagyjuk már a clickbaitet én már láttam ezt a srácot egy másik videón szegénynek köze nincs a játékhoz én meg hang nélkül is pro vagyok magyarul csak azt akarom kihozni hogy a cod ba a hangokra hivatkozva nem fog érni semmit. A lövést mire hallja már halott a környezet meg a léptek meg nem olyan menők hogy tudja mi folyik körülötte a mapon.

válasz erre

totyak

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Egy darabig néztem a videót, de aztán abbahagytam. Nem érzéketlenségből, hanem mert ahogy néztem, hogy mennyire próbálkozik, de mégsem sok sikerrel, az jutott eszembe folyton, hogy én ebbe a helyzetbe beleőrülnék. Tisztelet neki, hogy ilyen kitartó.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Szerintem ez a fajta látáselvesztés rosszabb mintha soha nem is látott volna.
De legalább nem adta fel!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Próbálkozik. Nagyon **** lehet egyébként így elveszíteni fokozatosan a látást.

válasz erre

Vidoros

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Szegény, azért keményen mellé darál a legtöbbször!

válasz erre

muki

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Na ne szopassatok!

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaRobi022 profiljagery1113 profiljaRa1n profiljaBvektor profiljaGargameth profiljaImperator profilja