Professor Layton vs. Ace Attorney: A rajongókon múlik, hogy lesz-e nyugati verzió

2010. október 21.
1.7941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Level 5 és a Capcom házasságából hamarosan egy közös szerelemgyerek születik, méghozzá a Professor Layton vs.

Ace Attorney, ami egyelőre még korántsem biztos, hogy a végleges nyugati címe a programnak, lévén egyelőre csak a Japán területekre került hivatalosan bejelentésre. Hogy itt és most akkor pontot tehetünk az ügy végére, és lemondhatunk a nyugati változatokról? Nem eszik azért olyan forrón azt a bizonyos kását, a Capcom egyik szószólója szerint ugyanis csak a rajongókon múlik, hogy a játék elhagyja-e Japán határait.

A Capcom hivatalos fórumán, a Unity-n hagyott hivatalos beírás értelmében ugyanis nincs más dolguk a Nintendo 3DS-re készülő alkotást kívánó nyugati fanatikusoknak, minthogy elkezdenek hangoskodni a fórumon, és minél többen - lehetőleg ne ugyanazok - kulturált, de határozottan követelő hangnemben beírják, hogy ők bizony nagyon szeretnék, ha ez az érdekes kooperáció nem maradna a Japán határokon belül. Hogy te is szeretnéd majd betölteni a Professor Layton vs. Ace Attorney-t? Akkor nyomás a Capcom fórumára hangoskodni!
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja

Ha rajtam múlna, akkor Japánban maradna a játék. Szerintem nem jó Prof. Layton figurája.
Egyébként is mi ez, kívánságműsor? Vagy kiadják vagy nem, nem kell itt a port hinteni, hogy rajtatok múlik.

válasz erre

Welar

14 éve, 8 hónapja

No ha csak fórumozni kell azért hogy más országokban is megjelenjen ez a progi akkor meg is fog. Az Amerikaiak, de nem csak ők nagyon szeretik a japán mangát, és sok fanatikus is van ott, szóval biztos meg fog indulni a kampányozás. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja