Pro Cycling Manager 2009: Debüt trailer

2009. június 17.
6.2231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cyanide Studio műhelyében az idei évre is készülődik egy Pro Cycling Manager játék, amely belátható időn belül, a tervek szerint még ebben a hónapban napvilágot fog látni.

A program első ránézésre unalmasnak mutathatja magát, hiszen a címből ítélve arra asszociálhatunk, hogy csak kerékpároznunk kell és mást semmit, de ez túl egyszerű és hosszú távon unalmas lenne, ezért a fejlesztők megtoldották egy kicsit az alapkoncepciót. A "manager" kifejezés a játék címében ugyanis egyáltalán nem véletlen.

A Pro Cycling Manager 2009-ben ugyanis saját magunk vezényelhetjük le versenyeinket, irányíthatjuk bringásunkat, mindezt csodaszép tájakon, a Tour de France 2009 keretein belül, de a menedzser résznek hála, választhatunk saját istállót, saját versenyzőt, ezeket pedig pénzelhetjük, menedzselhetjük is saját kényünk-kedvünk szerint. Az alkotás tehát érdekesebbnek ígérkezik, mint azt első körben bárki is gondolná, ha pedig minderről meg is akarsz győződni, semmiképpen se hagyd ki a játék debütáló videóját, amelyet itt és most magad is megtekinthetsz.

#tv#
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 11 napja

Nagyon fanatikusnak kell lennie annak az embernek aki ezzel játszik!

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 17 napja

Vendég írta:
Évek óta a kedvenc játékom, már nagyon várom a megjelenését. Ajánlom mindenkinek aki szereti és ismeri a kerékpársportot, hisz egy nagyon realisztikus játékot kapunk majd.
Én még nem játszottam semelyik pro cycling managerrel, de nagyon szeretem nézni a kerékpár versenyeket, és remélem tényleg jó lesz, ahogy most gondolom. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 21 napja

Évek óta a kedvenc játékom, már nagyon várom a megjelenését. Ajánlom mindenkinek aki szereti és ismeri a kerékpársportot, hisz egy nagyon realisztikus játékot kapunk majd.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja